full screen background image

Bărbat mort după ce a fost lovit de un tânăr, în Câmpulung

arestat     Un conflict spontan între două persoane a dus la moartea uneia dintre ele. Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc a fost lovit de un concitadin, a căzut şi s-a lovit cu capul de gaful de beton al unui magazin. Echipajul SMURD sosit la faţa locului nu a reuşit resuscitarea victimei.

ora 13.26, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată despre faptul că, în fața unui magazin de pe str. Calea  Bucovinei, are loc o agresiune.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un bărbat, de 34 de ani, din localitate, întins pe trotuar.

Un echipaj SMURD îi efectua manevre de resuscitare, însă, după circa 15 minute, s-a constatat decesul victimei.

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că victima s-a întâlnit cu un tânăr, de 20 de ani, din localitate, iar între aceștia a avut loc un conflict spontan, urmat de lovituri reciproce.

La un moment dat, tânărul i-a aplicat două lovituri cu pumnul peste față, persoana agresată s-a dezechilibrat, a căzut, iar în cădere, s-a lovit cu capul de glaful din beton al magazinului.

Agresorul a fost încătușat și condus la sediul poliţiei.

Cercetările au fost preluate de Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Faţă de cel în cauză s-a început urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau vătămare cauzatoare de moarte şi s-a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentat, în cursul zilei de miercuri, instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Inculpatul a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar