full screen background image

Biciclist accidentat de un şofer neatent, în Vereşti

accident-bici     Un bărbat a fost spitalizat după ce a căzut de pe bicicletă. Accidentul a fost cauzat de un şofer neatent, care a deschis uşa maşinii, oprită în Vereşti, fără să se asigure, lovindu-l pe biciclist.

Duminică, la ora 11.00, la Spitalul Judeţean Suceava, s-a prezentat un bărbat,
de 34 de ani, din oraşul Salcea, care a declarat că a fost victima unui accident rutier.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că dimineaţă, la ora 08.50, în timp ce conducea bicicleta, pe DJ 208 A, în interiorul localităţii Vereşti, victima a observat un autoturism care era oprit pe marginea părţii carosabile.

În momentul când a ajuns în dreptul autoturismului, persoana care se afla la volan a deschis portiera, fără să se asigure, şi l-a atins, în piciorul stâng.

În urma impactului, biciclistul a căzut pe partea carosabilă.

După eveniment, bărbatul a discutat cu persoana care se afla la volan, care şi-a cerut scuze şi a plecat de la faţa locului, deplasându-se înspre piaţa Vereşti, autoturismul rămânând în locul în care era parcat.

Ulterior, biciclistul s-a deplasat la spital, necesitând pentru vindecare 5-7 zile de îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat.

Autoturismul în cauză a fost identificat în interiorul localităţii Vereşti, la volanul acestuia fiind un bărbat, de 40 de ani, din comuna Fântânele.

Acesta a declarat că a parcat autoturismul pe marginea din dreapta a părţii carosabile, iar în momentul în care a deschis portiera, un biciclist a căzut lângă portiera stânga faţă.

În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar