full screen background image

Mii de apartamente ar putea fi debranşate de la alimentarea cu apă

apa-potabila     Câteva sute de blocuri şi scări de bloc din municipiul Suceava ar putea fi debranşate  de la alimentarea cu apă potabilă la începutul viitoarei săptămâni, a anunţat conducerea societăţii comerciale de ACET.

Directorul comercial al societăţii, Bogdan Cristache, a precizat că zeci de asociaţii de proprietari se află în această situaţie, din cauza contravalorii mari a facturilor neachitate în contul serviciilor de alimentare cu apă, canalizare şi tratare-epurare a apei menajere.

“Periodic, noi transmitem somaţii de plată şi dăm un termen până la care consumatorii trebuie să se conformeze. Acum, acesta este  data de 28 martie, în caz contrar, de luni, 31 martie, se va trece la debranşare. Însă, sperăm să nu se ajungă în această situaţie şi să fie cât mai puţine scări de bloc la care să suspendăm furnizarea apei”, a  declarat Cristache.

La sfârşitul lunii trecute, operatorul unic judeţean de servicii de alimentare cu apă, canalizare şi tratare-epurarea avea  de recuperat de la asociaţiile de proprietari de pe raza municipiului Suceava 4,49 de milioane de lei, adică circa 1 milion de euro.

comments

comments




Leave a Reply

avatar