full screen background image

Patru persoane rănite în urma unui accident provocat de un şofer băut, în Dorna Arini

POLITIST     Luni, la ora 15.56, pe DJ 174, în interiorul comunei Dorna Arini, un bărbat, de 55 de ani, din municipiul Vatra Dornei, în timp ce conducea autoturismul, într-o curbă la dreapta, din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum, a pătruns pe sensul opus de deplasare.

Astfel, a intrat în coliziune laterală cu autoutilitara cu semiremorcă condusă regulamentar de un bărbat, de 39 de ani, din judeţul Mehedinţi.

În urma  accidentului, a rezultat rănirea gravă a unei femei, de 35 de ani, din comuna Panaci, şi rănirea uşoară a conducătorului autoturismului şi a două femei, una de 40 de ani, din municipiul Vatra Dornei, şi, respectiv, 37 de ani, din comuna Panaci, pasagere în autoturismul condus de bărbatul de 55 de ani.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, pentru conducătorul auto din județul Mehedinți, şi 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru  şoferul din Vatra Dornei, după care  li s-au recoltat şi probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar