full screen background image

Doi tineri băuţi au distrus o maşină şi au bătut pasagerii autoturismului

parbriz spart     Noaptea trecută, la ora 03.30, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată, prin “S.N.U.A.U. 112”, de un tânăr, de 25 de ani, din municipiul Iaşi, despre faptul că a fost agresat, iar autoturismul său a fost distrus, de o persoană necunoscută.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că victima, împreună cu un prieten, de 20 de  ani, din comuna Vama, se deplasau pe str. Dimitrie Cantemir, cu autoturismul, ocazie cu care au observat, pe partea carosabilă, două persoane implicate într-un scandal, motiv pentru care au oprit, neavând spațiu de trecere.

În acel moment, una dintre cele două persoane a venit la autoturism și a început să lovească mașina și apoi a distrus parbrizul.

Cei doi prieteni au coborât din autoturism, ocazie cu care persoana care a distrus parbrizul, l-a lovit cu pumnul fără motiv pe tânărul din județul Iași, iar pasagerul din mașină a fost lovit cu palma peste față, de către cealaltă persoană implicată în scandal.

Polițiștii au reușit identificarea celor doi agresori, ca fiind un tânăr, de 28 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, și unul de 32 ani, din comuna Fundu Moldovei, ambii în stare de ebrietate.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe și distrugere.

comments

comments




Leave a Reply

avatar