full screen background image

Arestat după ce a furat electronice, băuturi şi alimente, dintr-o casă de vacanţă

arestat     În cursul serii de vineri, 7 martie, la ora 18.46, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în interiorul unei cabane aflate pe raza localității și aparținând unei femei, de 38 de ani, din județul Iași, de unde au sustras mai multe bunuri.

Cu ocazia cercetării la fața locului și din declarația părții vătămate, polițiștii au stabilit faptul că, în intervalul 2 – 7 martie, autori necunoscuți au pătruns în imobilul cu destinația de casa de vacanță și au sustras aparatură electronică, băuturi și produse alimentare, în valoare de 450 de lei.

Urmare a activităţilor desfăşurate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Vatra Dornei, pe 8 martie, autorul a fost identificat ca fiind un tânăr, de 32 de ani, din municipiul Fălticeni, cu reședința în municipiul Vatra Dornei, cunoscut cu antecedente penale, liberat din penitenciar la 15 februarie.

Față de învinuit s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat parchetului cu propunere de arestare preventivă.

Cel în cauză a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar