full screen background image

Lideri PNL susţin retragerea miniştrilor liberali de la guvernare

pnl     Lideri ai filialelor de judeţ PNL, printre care preşedintele interimar al PNL Cluj, Horea Uioreanu, preşedintele PNL Argeş, cel al PNL Vâlcea şi preşedintele PNL Arad, au declarat că vor susţine retragerea de la guvernare a miniştrilor liberali, în cadrul şedinţei Delegaţiei Permanente care va avea loc marţi seară.

Senatorul Sebastian Grapă, vicepreşedinte al PNL Braşov, spune că singura soluţie pentru menţinerea USL este ca premierul Victor Ponta să accepte propunerile PNL, în caz contrar liberalii urmând să treacă în opoziţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Singura soluţie pentru păstrarea USL este ca Ponta să accepte propunerile făcute de PNL, orice altceva nu se acceptă. S-a discutat şi în filială şi aceasta este singura soluţie, ca Ponta să accepte propunerile PNL. Dacă nu se va întâmpla acest lucru, mergem în opoziţie. Ne vom susţine proiectele la fel de bine şi din opoziţie”, a declarat, marţi, pentru corespondentul MEDIAFAX vicepreşedintele PNL Braşov Sebastian Grapă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar