full screen background image

Rute ocolitoare pentru circulaţia rutieră, după surparea podului de la Marginea

pod rupt marginea     Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale face precizări în legătură cu circulaţia rutieră pe podul surpat parţial de la intrarea în Marginea.

Pentru vehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone, circulaţia se va desfăşura alternativ, pe jumătate din cale pe traseul DN 2E Solca – Clit – Marginea.

Ruta ocolitoare stabilită pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone este Păltinoasa – (DN 17) – Suceava – (DN 2) – intersecţie DN 2 cu DN 2H – Rădăuţi – (DN 17A) – Marginea.

Ruta ocolitoare stabilită pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată între 7,5 tone şi 10 tone este Păltinoasa – (DN 2E) – Solca (DN 2K) – Arbore – intersecţie DN 2K cu DN 2 H (Milişăuţi) – Rădăuţi – (DN 17A) – Marginea.

Traseul stabilit pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone se va respecta întocmai, având în vedere necesitatea institurii “barierei de dezgheţ”, în scopul protejării sistemului rutier al DN 2E.

La capătul podului a apărut, din cauza infiltraţiilor de apă, un “crater”, cu diametrul de 5 metri, în care a intrat o maşină condusă de un localnic.

În urma accidentului, trei persoane au suferit leziuni uşoare.

pod rupt marginea.2

comments

comments




Leave a Reply

avatar