full screen background image

Un cablu electric defect a provocat un incendiu în localitatea Voievodeasa

pompieri     Militarii Detaşamentului de pompieri Rădăuţi şi lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Suceviţa au intervenit, cu trei autospeciale, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Ionel Z., din satul Voievodeasa, comuna Suceviţa.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la construcţiile din gospodărie, existând pericolul de propagare la o casă parohială şi o casă de rugăciuni baptistă, aflate în vecinătate.

Incendiul, anunţat la ora 1:13, a fost lichidat la ora 3:25.

În urma lui, au ars acoperişul casei, pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, acoperişul adăpostului de animale şi al unei anexe, construcţie corp comun, pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, circa 20 de metri cubi material lemnos şi aproximativ 100 de baloţi de paie.
Flăcările au degradat planşeul şi pereţii casei şi ai anexelor, obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică şi alte bunuri. Din păcate, în incendiu a pierit un cal.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza efectului termic al curentului electric, produs de un cablu electric cu izolaţia deteriorată.

Pompierii au salvat din calea flăcărilor casa parohială şi casa de rugăciuni baptistă.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti.

comments

comments




Leave a Reply

avatar