full screen background image

Persoane implicate într-un scandal în Marginea, identificate în urma a patru percheziţii imobiliare

perchezitii sucevita 1     Poliţiştii au atras în nenumărate rânduri atenţia că nu tolerează comportamente de tip antisocial cu componentă violentă de natură a induce sentimentul de insecuritate civică şi vor da dovadă de fermitate maximă în aplicarea legii,  astfel încât cetăţenii să perceapă comunitatea suceveană ca fiind una sigură şi civilizată.

Drept dovadă, poliţiştii exemplifică cu încă un caz în care poliţiştii, după documentarea temeinică a cauzei, au dispus măsuri ferme, conform legii, faţă de  participanţii la punerea în executare a rezoluţiei infracţionale fiind dispuse inclusiv măsuri privative de libertate.

Pe data de 8 februarie, la ora 21.32, Secția 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată cu privire la faptul că, la un bar din comuna  Marginea, are loc un scandal, fiind distruse bunuri în valoare de circa 500 de lei.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei, în bar se aflau mai multe persoane care consumau băuturi alcoolice, iar la un moment dat, aceștia au provocat scandal, timp în care gestionarul  localului a solicitat sprijinul firmei de pază, pentru aplanarea conflictului.

În momentul sosirii echipei de intervenție, persoanele care au provocat scandalul au părăsit localul, iar  cei doi agenți de pază au intrat pentru a discuta cu barmanul despre cele întâmplate.

În timp ce aceștia discutau, în local au intrat mai multe persoane necunoscute, care i-au lovit pe cei doi agenți de pază, după care au părăsit localul.

De asemenea, autoturismul de intervenție aparținând  firmei de pază a fost lovit cu corpuri contondente. în luneta geamului, distrugând-o.

Unul dintre agenţii de pază a fost transportat la Spitalul municipal Rădăuți, pentru acordare de îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor efectuate şi a măsurilor investigative, s-au obţinut date cu privire la implicarea în scandal a doi tineri, de 24 şi 25 de ani, din comuna Suceviţa.

În baza probatoriului administrat în cauză, în dimineaţa zilei de ieri, un număr de 25 de poliţişti (luptători SAS şi poliţişti judiciarişti) au descins în patru locaţii de pe raza comunei Suceviţa, fiind puse în aplicare 4 autorizaţii de percheziţie domiciliară, la locuinţele celor doi şi a rudelor acestora.

În urma percheziţiilor, au fost identificaţi cei doi tineri, respectiv Cosmin B., de 24 de ani, şi Silviu B., de 25 de ani, care au fost imobilizaţi şi conduşi la audieri, la sediul Poliţiei Municipiului Rădăuţi.

În urma percheziţiei, au fost ridicate mai multe bunuri şi înscrisuri, cu valoare probatorie în cauză.

Faţă de Cosmin B. a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar Silviu B. este audiat, urmând a fi dispuse măsuri procedurale.

Cercetările continuă, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor doi şi a tragerii la răspundere penală.

Poliţiştii îi avertizează, încă o dată, pe cei pretabili la săvârşirea de fapte antisociale, că poliţiştii vor acţiona cu profesionalism şi fermitate  maximă în orice situaţie de natură a aduce atingere ordinii şi liniştii publice, măsurile privative de liberate urmând a fi dispuse conform prevederilor legale.

comments

comments




Leave a Reply

avatar