full screen background image

Bărbat din Sibiu, prins după ce a furat un portofel, în Fălticeni

portofel cu bani     Ieri, la ora 14.00, prin “S.N.U.A.U. 112”, Alexandru A., de 38 de ani, din municipiul Fălticeni, a sesizat despre faptul că pe str. Ana Ipătescu, din aceeaşi localitate, o persoană a sustras un portofel.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că ieri dimineaţă, în jurul orei 10.00, Paraschiva Z., de 62 de ani, din comuna Dolheşti, în timp ce se deplasa pe str. Ana Ipătescu, din municipiul Fălticeni, a observat în faţa sa o persoană de sex masculin, care s-a aplecat şi a ridicat de jos o verighetă de culoare galbenă.

Acesta, sub pretextul că nu are ce face cu verigheta, a întrebat-o pe Paraschiva Z. dacă nu este interesată să o cumpere, contra sumei de 20 de lei, aceasta fiind de acord.

Femeia a scos din geantă portofelul, i-a înmânat acelei persoane suma de 20 de lei, moment în care i-a fost sustras portofelul, în care avea suma de 20 de lei şi documente de identitate.

După aproximativ 40 de minute, partea vătămată a observat-o din nou pe acea persoană, în zona pieţei agroalimentare, care a fost identificată de către de poliţişti în persoana lui Gheorghe M., de 50 de ani, din comuna Jina, judeţul Sibiu.

În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

comments

comments




Leave a Reply

avatar