full screen background image

Robert Downey Jr. înregistrează un album pop

Robert Downey Jr     Actorul american Robert Downey Jr. lucrează în secret la înregistrarea unui album pop, după ce a constatat că o melodie pe care a interpretat-o în duet cu artistul britanic Sting a avut un mare succes la public.
În luna ianuarie, o înregistrare video care îl prezintă pe actorul american interpretând în duet cu Sting piesa “Driven to Tears” a grupului The Police a fost publicată pe internet şi a adunat peste 2,2 milioane de vizualizări. Înregistrarea a fost realizată de fapt în octombrie 2011, la un concert susţinut de Sting într-un teatru din Manhattan, cu ocazia celei de-a 60-a aniversări a artistului britanic.
Celebrul actor a avut întâlniri cu mai mulţi directori executivi ai unor case de producţie care au deveniţi interesaţi de acest proiect muzical, după ce duetul actorului cu Sting a devenit un mare succes pe internet.
“Unele dintre cele mai mari nume din industria muzicală îl ajută pe Robert să realizeze un album muzical. Robert a înregistrat deja câteva melodii şi are o voce mult mai bună decât a unora dintre vedetele promovate acum”, a declarat o sursă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar