full screen background image

Freze pentru deszăpezirea trotuarelor, în premieră, la Suceava

freze trotuare     Zilele acestea, în premieră pentru reşedinţa de judeţ, Primăria Suceava şi firma de salubritate Rosal Grup Bucureşti au scos, în teren, freze pentru degajarea de zăpadă a trotuarelor.

Deşi se aşteptau la o vreme mai bună, ninsorile au dat de lucru, şi ieri, autorităţilor locale.

Din acest motiv, autospecialele de intervenţie au mişunat toată ziua pe bulevardele principale, dar şi pe cele din cartierele urbei.

Tot cu caracter de noutate, în acest sezon rece, operatorul bucureştean a adus în Suceava şi utilaje de dimensiuni mai mici, acestea fiind destinate intervenţiilor de printre blocuri, acolo unde accesul este dificil din cauza maşinilor parcate la întâmplare.

“Chiar dacă, iniţial s-a anunţat că vremea se va ameliora, nu a fost aşa şi am ieşit cu toate forţele în teren. Suntem pe baricade şi sperăm sa facem faţă acestei situaţii”, a declarat Ion Lungu.

Acesta a precizat că din punct de vedere al aprovizionării, Rosal este pregătită pentru iarnă, având în stocuri de antiderapant şi combustibil pentru o perioadă de 2 luni.

Comandamentul pentru situaţii de urgenţă funcţionează 24 de ore din 24, pe teritoriul municipiului putând fi folosite 22 de mijloace de intervenţie.

comments

comments




Leave a Reply

avatar