full screen background image

Suspect de mai multe furturi, arestat după patru percheziţii imobiliare

arestat      În baza autorizațiilor emise de Judecătoria Rădăuți, polițiștii au efectuat patru percheziții domiciliare la reședințele lui Laurențiu P., de 24 de ani, din oraşul Vicovu de Sus și comuna Volovăț, suspect în comiterea mai multor furturi din locuințe comise pe raza municipiului Rădăuți și a comunelor învecinate.

Cu această ocazie, au fost ridicate mai multe bunuri electrice, electronice, unelte și scule electrice care pot proveni din infracțiuni.

La percheziția efectuată la locuința lui Mugurel G., de 31 de ani, din Vicovu de Sus, persoană care l-a găzduit pe Laurențiu P., poliţiştii au identificat ascunsă o motocicletă, care, la verificare, s-a stabilit că figurează ca furată din Italia.

Cercetările continuă, față de Laurențiu P., sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în formă continuată, și față de Mugurel G., sub aspectul comiterii infracțiunii de tăinuire.

Întrucât Laurențiu P. este cercetat și reţinut într-o altă cauză, privind furtul din curtea unei societăţi comerciale din Bilca, acesta a fost prezentat Judecătoriei Rădăuți care a dispus arestarea preventivă a suspectului, pentru o perioadă de 29 de zile.

Cel în cauză a fost introdus în arestul  I.P.J. Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar