full screen background image

Anchetă în Guvern pentru tragedia din Apuseni

guvern ponta     Activitatea fiecărei instituţii implicate în cazul accidentul aviatic de luni din munţii Apuseni, în care pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion au murit, va fi analizată în şedinţa de astăzi a Guvernului, până atunci fiind aşteptate rapoarte complete privind măsurile şi acţiunile derulate în scopul salvării victimelor evenimentului aviatic.

Premierul Victor Ponta l-a desemnat pe vicepremierul Gabriel Oprea să prezinte o informare despre modul în care a acţionat fiecare instituţie în parte în cazul operaţiunilor de luni.

Astfel, Ministerul Administraţiei şi Internelor, Ministerul Transporturilor, Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Sănătăţii, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale urmează să furnizeze date şi informaţii complete referitoare la modul în care structurile responsabile au acţionat.

Surse din MAI au declarat că ministrul de resort, Radu Stroe, s-a prezentat ieri la sediul Guvernului pentru a-i prezenta vicepremierului Oprea o primă informare în acest caz.

comments

comments




Leave a Reply

avatar