full screen background image

Meleșcanu, tentat să revină în viața politică

melescanu     Șeful Serviciului de Informații Externe, Teodor Meleșcanu, vrea să se întoarcă în politică. Acesta a precizat faptul că prin această revenire doreşte să fructifice informațiile obținute în timpul în care a condus SIE. Meleşcanu nu a exclus o eventuală candidatură a sa la preşedinţie dacă i se va propune acest lucru.

”Percep poziția de director al SIE ca o paranteză în cariera politică, o paranteză deschisă, care oricând imi va da posibilitatea să revin. Mă gândeam ca ar fi mare păcat să nu pot fructifica toate informațiile pe care le-am obținut în această perioadă”, a spus Meleşcanu.

Acesta explicat și la ce se referă când vorbește despre fructificarea informaţiilor.

”Fructificarea se poate face într-o singură situație, în care ai o poziție care îți dă autoritate și ai prerogative pe un anumit domeniu, că e politica de securitate, de apărare, cunoști foarte mulți oameni din spatele scenei”, a mai spus Meleșcanu.

Şeful serviciului de informaţii externe a dat asigurări că serviciul pe care îl conduce nu se implică în campania electorală şi a arătat că este dispus să candideze la preşedinţie, daca va primi o ofertă în acest sens.

comments

comments




Leave a Reply

avatar