full screen background image

A violat o tânără de 18 ani, în restaurantul tatălui său

arestat     O tânără de 18 ani, din comuna Udeşti, a sesizat  poliția despre faptul că, în noaptea de 15/16 ianuarie, în intervalul orar 01.00-04.00, în timp ce se afla într-o încăpere anexă a unui restaurant din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, a fost agresată sexual de fiul proprietarului restaurantului.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că la 15 ianuarie, în jurul orei 22.00, victima, Adriana J.,  s-a întâlnit cu o colegă de apartament la restaurant, unde se afla și prietenul colegei, respectiv Cristi I., de 32 de ani, fiul proprietarului localului și un alt tânăr.

În local, cei patru au consumat băuturi alcoolice, ocazie cu care suspectul i-a reproşat victimei că nu conversează cu el, după care a chemat-o într-o încăpere alăturată, sub pretextul de a discuta, unde, prin ameninţare cu acte de violenţă, a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta.

În urma examinării din punct de vedere medico-legal, specialiştii din cadrul S.M.L. Suceava, au concluzionat că Adriana J. nu prezintă semne de violenţă pe suprafaţa corpului, însă prezintă semnele unei agresiuni sexuale, dacă va fi stabilit prin anchetă.

În baza probatoriului administrat a fost începută urmărirea penală faţă de Cristi I., sub aspectul comiterii infracţiunii de viol, în cauză luându-se măsura reţinerii a învinuitului pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Cel în cauză a fost încarcerat în arestul I.P.J.Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar