full screen background image

Băiat de 17 ani din Moldova Suliţa omorât în bătaie de 2 consăteni

arestat     Ieri dimineaţă, la ora 07.25, Ion S., de 20 de ani, din comuna Moldova Suliţa, a sesizat poliția, prin “S.N.U.A.U. 112”, despre faptul că, împreună cu o altă persoană, au săvârşit un omor, într-o locuinţă din localitate.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă, condusă de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Aceştia au a stabilit faptul că, în data de 17/18 decembrie, I.D., de 17 ani, din comuna Moldova Suliţa, s-a deplasat la locuința lui Valentin M., de 20 ani, din localitate, pentru a consuma băuturi alcoolice, împreună cu Ion S..

Pe fondul unui conflict spontan iscat între cei trei, Ion S. și Valentin M. au lovit victima, I.D., care, în scurt timp, a decedat.

În urma cercetărilor efectuate și administrării probatoriului în cauză, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a luat măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore față de Ion S. și Valentin M., pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

Cei 2 au fost introduşi în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca azi să fie prezentați instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar