full screen background image

Măsuri pentru evitarea problemelor în timpul sărbătorilor de iarnă

florin-sinescu-1     Prefectura Suceava, împreună cu reprezentanţii instituţiilor cu atribuţii de control, dar şi ai celor care se ocupă de ordinea şi liniştea publică, a stabilit, astăzi, o serie de măsuri pentru perioada următoare, astfel încât să fie evitate problemele în preajma sărbătorilor de iarnă.

Cea mai atenţie, din partea organelor de control, va fi acordată comerţului cu produse  de origine animală.

Astfel, Direcţia Sanitar Veterinară şi Pentru Siguranţa Alimentelor va monitoriza târgurile, pieţele şi oboarele, iar medicii veterinari vor face analizele pentru depistarea trichinelozei la animalele sacrificate în gospodăriile populaţiei, pentru a preveni orice risc de îmbolnăvire.

Totodată, Direcţia de Sănătate Publică va verifica pensiunile care organizează sejururi de Crăciun şi de Revelion, pentru a vedea dacă se respectă condiţiile igienico-sanitare.

Poliţia va monitoriza traficul, în special în zilele de 22, 23 şi 24 decembrie, zile în care se aşteaptă un aflux sporit de turişti în judeţ.

La fiecare eveniment organizat de autorităţile locale, vor fi prezente ambulanţe SMURD de tip B şi maşini de intervenţii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar