full screen background image

VIVA FM a obţinut premiul CNA pentru debut

cnaConsiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a oferit postului de radio sucevean VIVA FM premiul pentru debut, într-o şedinţă festivă organizată miercuri, 11 decembrie, la sediul Consiliului.

Distincţia a fost acordată în funcţie de trei mari indicatori: servirea interesului public prin impactul pe care programele premiate îl au în societate, respectarea legislaţiei audiovizuale şi audienţa.

„CNA va acorda premii de excelenţă televiziunilor şi radiourilor care înţeleg să-şi asume respectarea reglementărilor legale şi care fac ceva pentru educarea gusturilor publicului”, a declarat preşedinte CNA, Laura Georgescu, în cadrul evenimentului.

Premiul CNA pentru debut oferit postului de radio sucevean VIVA FM confirmă încă odată că oferim programe de calitate şi de interes comunităţii sucevene, reuşind să se diferenţieze în spaţiul radiofonic local.

Premiul CNA pentru debut este un vot de încredere dat postului VIVA FM pentru modul în care a înţeles să informeze publicul sucevean asupra evenimentelor importante care au loc atât la nivel local, cât şi naţional sau internaţional, într-un mod obiectiv, nepărtinitor, pe măsură ce acestea se întâmplă.

Premiile CNA au fost înmânate câştigătorilor de preşedintele CNA, Laura Georgescu, cât şi de membrii CNA Cristina Trepcea (cel mai vechi membru al Consiliului), Răsvan Popescu (fostul preşedinte al Consiliului şi actual membru în CNA), Christian Mititelu, Monica Gubernat şi Lorand Turos.

VIVA FM este singurul post de radio local din ţară premiat de CNA. Alături de Viva FM, au mai fost premiate societăţi radio-tv recunoscute pe plan national precum: Pro TV, Realitatea TV, Antena 1, România TV şi Digi 24.

Le mulţumim ascultătorilor noştri pentru încrederea acordată.

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza