full screen background image

285.000 de elevi din aproximativ 650 de şcoli din 16 oraşe au fost invitaţi de Carrefour să deseneze

DSCN0563Carrefour România premiază copiii talentaţi din clasele 0-VIII, participanţi în cadrul Concursului de desene Crăciun 2013, ajuns deja la a XXIV-a ediţie. Concursul este aşteptat an de an de către elevi şi cadrele didactice din cele 16 oraşe în care Carrefour este prezent cu cel puţin un hipermarket: Bucureşti, Braşov, Ploieşti, Constanţa, Iaşi, Galaţi , Cluj, Brăila, Suceava, Piteşti, Focşani, Oradea, Sibiu, Buzău, Drobeta şi Botoşani.

Premiile cele mai mari, constând în cele 16 excursii la Disneyland, sunt oferite de Carrefour România, Philips şi P&G şi sunt împărţite în fiecare oraş participant la concurs. Astfel, 16 elevi talentati şi norocoşi se vor distra timp de un weekend împreună cu familiile lor la Disneyland Paris, alături de personajele din desenele animate preferate, bucurându-se de diferitele jocuri şi spectacole, special organizate pentru ei.

În cadrul concursului, elevii au fost invitaţi să-şi folosească imaginaţia desenând pe planşele distribuite în toate şcolile participante la acţiune, conform temei “Sărbători de poveste cu Carrefour!”. Desenele micilor artişti vor putea fi admirate în cadrul expozitiilor din cele 25 de hipermarketuri Carrefour până pe data de 03 ianuarie 2014.

„Pentru că ne plac atât de mult magazinele împodobite cu desenele copiilor, cu ocazia acestei ediţii a concursului de desene am hotărât să dăm startul expoziţiei din hipermarketuri cu două săptămâni mai devreme ca în anii precedenţi. Este o reală bucurie să ne întâlnim astăzi cu cei mai norocoşi dintre micii artişti pentru a le mulţumi personal pentru acest dar pe care ni-l fac nouă, clienţilor şi angajaţilor noştri an de an.” a declarat Andreea Mihai, director marketing Carrefour România.

La concurs au participat aproximativ 285.000 elevi, clasele a VIII-a, de la 657 de şcoli care au primit planşe în cele 16 oraşe. La Suceava au participat 14.224 de elevi din 37 de şcoli.

comments

comments




Leave a Reply

avatar