full screen background image

Miley Cyrus, numită Artista Anului 2013 de către MTV

Miley Cyrus     După un an plin de critici și controverse, Miley Cyrus culege laurii victoriei sale mediatice. Tânăra artistă pop a fost numită de către MTV Artista Anului 2013. Pe următoarele poziții se află Macklemore & Ryan Lewis și Justin Timberlake.
2013 a fost, pentru Miley Cyrus, o cursă nebună după atenție. Artista, ce a împlinit recent 21 de ani, a reușit să țină constant titlurile ziarelor. Momentul cel mai fierbinte a fost gala premiilor MTV VMA 2013, când a reușit să facă din “twerking” un adevărat fenomen mediatic. Miley a stârnit atunci multe critici, în special din partea Consiliului Părinților din cadrul televiziunii, gesturile sexuale explicite incluse în coregrafia sa fiind considerate intolerabile.
În ciuda acuzațiilor aduse și a criticilor primite, Miley Cyrus a declarat la puțin timp după eveniment că ceea ce a făcut se încadrează perfect în rutina unor astfel de show-uri.
“Nu acord atenție criticilor pentru că am mai văzut scenariul ăsta de atâtea ori. Voi de câte ori ați văzut prestații de genul ăsta în industria pop? Madonna a făcut-o. Britney a făcut-o. Asta vrei să faci la VMA, să scrii istorie”, a declarat Miley Cyrus.
Au urmat apoi clipul piesei ”Wrecking Ball“, controversa cu Sinead O’Connor, apariția de la MTV Europe Music Awards, unde a fumat marijuana pe scenă, și, în general, costumația sa ce se rezumă mai mereu la chiloți și o bluză ce-i lasă abdomenul descoperit.
Toate aceste “trucuri” au dat însă roade, MTV numind-o pe Miley Cyrus Artista Anului 2013. Ba mai mult, tânăra artistă pop este chiar pe lista finaliștilor ce ar putea primi distincția Person of the Year, acordată de prestigioasa revistă Time.

comments

comments




Leave a Reply

avatar