full screen background image

Bunuri de 370 de euro furate dintr-o locuinţă, în timp ce proprietarii dormeau

Televizor     Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată, ieri, de Gheorghe C., de 24 de ani, din localitate, despre faptul că, în noaptea de 4 decembrie, între orele 02.00-05.20, pe ușa de acces lăsată descuiată, persoane necunoscute au pătruns în locuința sa, de unde au sustras o plasmă tv și mai multe articole de îmbrăcăminte, valoarea totală a prejudiciului fiind de aproximativ 370 de euro.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că reclamantul locuiește împreună cu părinții, iar, pe 3 decembrie, a venit din Italia, unde a lucrat două luni de zile.

În seara zilei de 3 decembrie, în jurul orei 23.50, Gheorghe C. a consumat băuturi alcoolice cu un prieten, iar în jurul orei 01.30, fiind în stare de ebrietate, a revenit la domiciliu pentru aproximativ 5 minute, după care a plecat în oraș, lăsând ușa apartamentului deschisă, părinții dormind în ultima cameră a apartamentului.

Dimineața, în jurul orei 10.00, când s-a trezit, partea vătămată a constatat că plasma tv lipsește din sufragerie, precum și articolele de îmbrăcăminte, ce se aflau pe un fotoliu în aceeași cameră.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar