full screen background image

Bijuterii de argint furate în timp ce proprietara se uita la televizor

bijuterii-argint     Azi noapte, la ora 23.35, Ioana H., de 22 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat poliția, prin “S.N.U.A.U 112”, despre faptul că, în timpul zilei, persoane necunoscute au pătruns în apartamentul în care locuieşte şi au sustras mai multe bijuterii.

Din verificări, a rezultat că reclamanta locuieşte, fără forme legale, împreună cu bunica sa, Maria P., în apartamentul proprietatea acesteia, amplasat la parterul unui bloc.

Ieri, Ioana H. a plecat de la domiciliu, în jurul orelor 09.30, în imobil rămânând doar bunica sa, care, în timp ce se uita la televizor, a auzit în sufragerie un zgomot căruia nu i-a dat importanţă şi, în jurul orei 23.00, când a intrat în camera nepoatei, a constatat că fereastra era deschisă, geamul spart, iar bunurile de pe biroul calculatorului răvăşite.

Partea vătămată deţinea în cameră mai multe bijuterii din argint, în cutii de carton, ce au fost găsite deschise şi aruncate prin cameră, însă doar o parte din acestea au fost sustrase, valoarea prejudiciului fiind de circa 1.000 de lei.

Cercetările continuă, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar