full screen background image

Donţu: “Dacă PSD venea singur la guvernare, reaşeza sistemul de impozitare”

dontu 33     Parlamentarul PSD, Ovidiu Donţu, senator în colegiul Fălticeni, spune că principala problemă ridicată de cetăţenii din zona pe care o reprezintă este cea a lipsei locurilor de muncă.

În cadrul emisiunii “Faţă în faţă”, realizată de Marius Cocoş şi difuzată ieri la Radio Viva FM, Donţu a afirmat că este convins că problema, în special în sectorul de stat, este urmarea unei abordări greşite a Guvernului Boc – pentru a putea fi angajată o persoană, trebuia să plece şapte.

Donţu: “Problema n-a fost abordată corect. Acum s-a introdus unu la unu, în sistemul de stat. În sistemul privat, există o anumită piaţă. Ştim că mediul privat o duce destul de greu, dar să ştiţi că, dacă PSD venea singur la guvernare, noi reaşezam sistemul de impozitare, cota unică. Acum suntem în situaţia de a strânge cel mai puţin din Europa din această sursă de impozit”.

Senatorul mai aminteşte alegătorilor că audienţele sale sunt ţinute în fiecare zi de vineri, de la ora 12, la biroul parlamentar din incinta Casei Tineretului Fălticeni.

comments

comments




Leave a Reply

avatar