full screen background image

2 dosare penale pentru alcoolemie peste limita legală

POLITIST     Ieri, în jurul orei 16.15, un echipaj  rutier din cadrul Poliţiei oraşului Gura Humorului, în timp ce acţiona pe DN 17, în localitatea Păltinoasa, a oprit  pentru control autovehiculul condus de Ioan F., de 45 de ani, din comuna Cacica.
Deoarece conducătorul auto  emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
I s-a întocmit dosar penal.

Tot ieri, la ora 16.10, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni, în timp ce se afla în serviciul de supraveghere și control a traficului rutier pe DJ 208, pe raza orașului Dolhasca, a oprit pentru control autoturismul condus de Vlad Ș., de 54 de ani, din orașul  Salcea.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
I s-a întocmit dosar penal.

comments

comments




Leave a Reply

avatar