full screen background image

Grand Prix-ul de atletism “Cristina Casandra”, pe stadionul Areni

conf-grand-prix-casandra     Stadionul Areni va găzdui mâine, 2 noiembrie, cea de-a VII-a ediţie a Grand Prix-ului “Cristina Casandra”.

Organizată de către atleta Cristina Casandra, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport şi clubul CSM Suceava, întrecerea a fost comasată cu cea de-a XXIII-a a Cupei Sucevei la atletism şi va conţine un adevărat festival atletic, cu 34 de probe de concurs la şase categorii de vârstă.

Promotorul acestui eveniment, Cristina Casandra s-a arătat foarte încântată de faptul că Grand Prix-ul carei poartă numele are deja în spate o tradiţie de şapte ani, cât o viaţă de preşcolar.

La rândul său, directorul adjunct al clubului CSM Suceava, Valerică Gherasim, consideră că Grand Prix-ul “Cristina Casandra” le oferă antrenorilor un bun prilej de a descoperi noi talente ale atletismului.

Prezent la conferinţa de presă premergătoare evenimenului atletic de mâine, Cristi Bărculescu, directorul DJST Suceava, a ţinut să le muţumească soţilor Casandra pentru modul în care s-au implicat în organizarea acestui concurs.

Festivalul atletic de pe Areni va conţine următoarele probe de concurs: 60, 200, 800, 1500 de metri şi lungime, probe care se vor desfăşura la şase trei categorii de vârstă, copii, juniori III şi juniori II, atât la masculin, cât şi la feminin.
Categoria open conţine o probă de 3.000 de metri, masculin şI feminin, şi o probă de ştafetă 4 x 400 de metri, masculin şi feminin.

Premiile la categoria Open vor fi în bani: locul I – 100 de lei, locul II – 50 de lei şi locul III – 30 de lei.

Ştafeta câştigătoare va primi Cupa Sucevei şi un premiu de 100 de lei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar