full screen background image

Vremea până pe 27 octombrie

ploi     Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice şi a precipitaţiilor ce se vor produce în intervalul 14 – 27 octombrie, în fiecare regiune a ţării. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia.

}n Moldova, în primele zile ale intervalului valorile de temperatură se vor menţine uşor mai ridicate decât cele înregistrate în mod obişnuit la mijlocul lunii octombrie, atât ziua, când se anticipează că media valorilor maxime se va situa între 17 şi 19 grade, dar şi noaptea, când minimele vor fi între 7 şi 9 grade. În data de 17 octombrie temperaturile vor scădea semnificativ, astfel că valorile medii din cursul zilelor, respectiv de 12…14 grade, se vor situa sub cele specifice datei. Ulterior, până spre sfârşitul intervalului de prognoză, regimul termic va fi apropiat de cel obişnuit, cu maxime în medie de 14…16 grade şi minime între 5 şi 8 grade.

Probabilitatea de ploaie va fi mai mare în jurul datei de 16 octombrie când vor fi cantităţi de apă mai însemnate, dar şi în 22….23 octombrie când sunt posibile ploi slabe.

comments

comments




Leave a Reply

avatar