full screen background image

Femeie tăiată cu cuţitul de păgubaşul căruia îi înapoiase pormoneul pierdut

cutit    O femeie de 48 de ani, din comuna Dumbrăveni, a sesizat poliția despre faptul că Petru B., de 76 de ani, din aceeași localitate, a agresat-o și a tăiat-o cu un cuțit, la mână.

La fața locului, polițiștii l-au identificat pe Petru B., ocazie cu care asupra sa, în buzunarul de la pantaloni, a fost găsit un cuțit cu mâner din lemn, despre care femeia a declarat că a fost folosit pentru a o tăia la mâna dreaptă.

Din declarația părții vătămate, Fănica A., a rezultat faptul că, în data de 10 octombrie, în jurul orei 15.00, în timp ce se deplasa pe un drum comunal, a găsit un portmoneu căzut pe partea carosabilă.

A deschis portmoneul și, citind documentele din interior, a constatat că aparține lui Petru B.

S-a deplasat la domiciliul acestuia, unde l-a găsit în curtea case,i și i-a spus că i-a găsit portmoneul și, dacă vrea, să-i dea o recompensă, ocazie cu care Petru B. a lovit-o pe Fănica A. cu un cuțit în zona mâinii drepte.

Întrucât femeia acuza dureri la mâna la care a suferit leziunea, s-a solicitat un echipaj de ambulanță, care a preluat-o și a transportat-o la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticată cu “plagă tăiată membru superior drept”, fără a rămâne internată.

În cauză, faţă de Petru B., se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de “lovire sau alte violenţe” şi “portul, fără drept…a cuţitului…”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar