full screen background image

Tânăr arestat după ce a furat ţevile unei instalaţii de irigaţie de la o fermă

irigatii     Aseară, la ora 18.30, poliţiştii Secţiei de poliţie Burdujeni au fost sesizaţi, de reprezentantul unei unități de cercetare din Suceava, despre faptul că a surprins doi tineri în timp ce sustrăgeau mai multe ţevi din aluminiu folosite la irigaţii, din incinta unei ferme din Suceava, însă unul dintre aceştia a reuşit să fugă.

Polițiștii deplasați la faţa locului l-au identificat pe Mihai L., de 30 de ani, din municipiul Vatra Dornei, care a declarat că, în ziua de 23 septembrie, împreună cu Constantin C., de 28 de ani, din comuna Hânţeşti, au escaladat un gard al fermei și au sustras opt ţevi din aluminiu pentru irigaţii, timp în care au fost văzuţi de angajaţii fermei.

Pe timpul cercetărilor, Mihai L. a mai recunoscut faptul că, în urmă cu circa zece zile, din aceeaşi locaţie, împreună cu Constantin C., a mai sustras opt ţevi pentru irigaţii, din aluminiu, şi, după ce le-au tăiat, le-au predat la un centru de colectare fier vechi din cartierul Burdujeni.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar, în baza probatoriului administrat împotriva lui Mihai L., s-a luat măsura reţinerii pe timp de 24 ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca azi să fie prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare  preventivă.

În cauză se desfăşoară activităţi pentru identificarea suspectului Constantin C.

Valoarea prejudiciului cauzat este de 4.000 de lei.

Cele 8 ţevi din aluminiu au fost recuperate şi predate părții vătămate.

comments

comments




Leave a Reply

avatar