full screen background image

Arestat după ce a prădat o casă din Bălcăuţi

arestat     În urma activităților întreprinse de poliţiştii Secţiei 13 poliţie rurală Bălcăuţi și ai Posturilor de poliție Grămești și Șerbăuți, a fost identificat, ieri, autorul furtului comis, în perioada 30.06 -08.09, în dauna părții vătămate Lenuța P., din comuna Șerbăuți, în persoana lui Vasile B., de 57 de ani, din aceeaşi localitate.

Cu ocazia cercetărilor, fiica autorului, care locuieşte împreună cu acesta, a declarat că Vasile B. a adus la domiciliu mai multe bijuterii din aur, precum şi alte bunuri, în urmă cu aproximativ o lună, oferindu-se să predea poliţiștilor bijuteriile din aur pentru continuarea cercetărilor.

De la domiciliul învinuitului a fost predată, de către fiica sa, inclusiv o cheie amprentată, care se potriveşte la butucul yalei de la locuinţa părţii vătămate, înlocuit după comiterea furtului.

Prejudiciul cauzat prin comiterea infracţiunii, în valoare de 1.500 euro, a fost recuperat în proporţie de 30%.

În baza probatoriului administrat, faţă de Vasile B. s-a început urmărirea penală, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, fiind dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Judecătoriei Rădăuţi, cu propunere de arestare preventivă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar