full screen background image

Piese de schimb în valoare de 5.500 de lei, furate dintr-un depozit sucevean

piese     Ieri, Ilie G., de 70 de ani, din municipiul Suceava, administratorul unei societăţi comerciale din Suceava, a sesizat poliția despre faptul că, în timpul zilei, persoane necunoscute au sustras mai multe piese metalice din depozitul societăţii, amplasat pe strada Cernăuţi, din localitate.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că societatea are ca obiect de activitate efectuarea de reparaţii ale utilajelor din sectorul prelucrare lemn şi deţine mai multe ateliere şi depozite, precum şi un ţarc împrejmuit în care sunt depozitate piese de schimb vechi şi utilaje ce urmează a fi reparate.

Clădirile sunt prevăzute doar cu sistem de alarmă cu senzori de mişcare, conectat la telefonul mobil al reclamantului.

În ziua de 15.09.2013, la ora 10.45, Ilie G. a fost sesizat despre faptul că s-a declanşat sistemul de alarmă la una din clădiri, însă nu s-a deplasat la faţa locului, întrucât nu era în localitate şi nici nu a sesizat poliția sau altă persoană în acest sens.

Ulterior, în jurul orei 15.15, acesta a ajuns la sediul societăţii unde a constatat că din ţarcul împrejmuit i-au fost sustrase mai multe piese de schimb pentru maşini de prelucrare a lemnului.

Prejudiciul estimat de partea vătămată este de 5.500 de lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar