full screen background image

Bătrână de 80 de ani bătută de un tată şi fiul său, la Vereşti

upu     Ieri, la ora 11.55, Elena T., de 39 de ani, din comuna Verești, a sesizat poliția, prin “S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, atât ea, cât și Maria D., de 80 de ani, din aceeaşi localitate, au fost agresate fizic de Neculai B., de 60 de ani, și Aurel B., de 40 de ani, localnici.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în jurul orei 11.45, în timp ce se aflau pe grădinile din spatele caselor, în urma unui conflict spontan, apărut din cauza unei bovine, aparținând lui Neculai B., ce a scăpat din pripon și a intrat pe terenul lui Maria D., Aurel B., împreună cu tatăl său, Neculai B., le-au lovit cu pumnii pe Elena T. și  Maria D.

Maria D. a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava, unde i s-a pus diagnosticul “AGRESIUNE, CONTUZIE HEMITORACE DR ŞI COLOANĂ LOMBARĂ, FĂRĂ MARCĂ TRAUMATICĂ”.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate față de cei doi bărbaţi, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “loviri sau alte violențe”, urmând să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar