full screen background image

A distrus 2 maşini, pe str. Florilor din Suceava, după ce s-a certat cu cumnata sa

Dosar penal     Ieri, la ora 22.25, I.P.J. Suceava a fost sesizat, prin “S.N.U.A.U 112”, despre faptul că Fănică F., de 45 de ani, din municipiul Suceava, a distrus mai multe autoturisme parcate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 21.00, Fănică F. a avut un conflict spontan, în incinta unui restaurant, cu Maria F., cumnata sa, în urma căruia polițiștii Serviciului T.F. Suceava i-au întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violențe.

Ulterior, în jurul orei 22.25, cel în cauză s-a deplasat pe strada Florilor, la locuința cumnatei sale, unde a provocat scandal și a adresat injurii și amenințări cu acte de violență membrilor familiei care se aflau în curtea casei.

Pe timpul scandalului, cu o bucată de lemn, a lovit două autoturisme parcate în dreptul unui bloc, provocând mai multe daune (capote înfundate, o oglindă și o lampă de semnalizare sparte, o portiera și o aripă înfundate).

Din declarațiile părților vătămate a rezultat că valoarea totală a prejudiciului este de circa 500 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal față de Fănică F., sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, totodată fiind luată măsura sancționării cu amendă în valoare de 200 de lei, conform Legii nr.61/1991 republicată, pentru provocare de scandal.

comments

comments




Leave a Reply

avatar