full screen background image

Lungu: Lucrările la reţelele de apă şi canalizare trebuie grăbite

RETELE     Conducerea Primăriei sucevene a cerut firmei “Pfeiffer” să intensifice lucrările la reţelele de apă şi canalizare, având în vedere apropierea anotimpului ploios.

Primarul Ion Lungu spune că o prioritate este zona Palatului Administrativ, unde doar şanţul a fost asfaltat, nu şi branşamentul executat.

Lucrările de reabilitare a reţelelor de canalizare din zona centrală a municipiului Suceava, de pe strada Ştefan cel Mare, sunt aproape finalizate, dar, pentru că probele de presiune nu au fost efectuate, o parte din şanţurile apărute nu pot fi acoperite cu asfalt.

Executanţii lucrărilor au explicat că, deşi au refăcut strada în cea mai mare parte, porţiunea respectivă nu a fost acoperită intenţionat, deoarece au încă de făcut probe de presiune la conductele nou montate, precum şi o serie de racorduri cu reţelele existente în zonă.

Drept urmare, una din soluţiile vehiculate ieri, la comandament, era ca şi porţiunea rămasă acoperită doar cu balast să fie asfaltată temporar, urmând ca atunci când sunt de făcut lucrări la conducte, să se spargă din nou strada.

Alte zone cu probleme sunt bulevardul George Enescu, precum şi străzile Mitocului şi Aurel Vlaicu.

comments

comments




Leave a Reply

avatar