full screen background image

2 clase profesionale cu specific pielărie, la Vicovu de Sus

pielarie     Conducerea judeţului este extrem de mulţumită de deschiderea, în acest an şcolar, a 2 clase profesionale cu specific pielărie la Vicovu de Sus.

Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţan Suceava, Cătălin Nechifor, cu prilejul proiectului “Caravana Carierei” derulată de Blocul Naţional Sindical, la sediul Palatului Administrativ, în prezenţa reprezentanţilor liceelor şi a mai multor angajatori.

Nechifor a ţinut să precizeze că initiaţiva a venit în urma solicitărilor agenţilor economici din zonă, care au reclamat lipsa personalului pregătit corespunzător.

Nechifor: “Eu vreau să extindem asemenea lucruri, acum îl privesc ca pe un proiect pilot. Sunt convins că va reuşi, dar aşa m-am învăţat de-a lungul timpului, lucrând foarte mult cu proiecte europene, să măsor tot timpul impactul unei acţiuni, să văd rezultatul. Suceava, de exemplu, ca potenţial de dezvoltare, poate să atragă resurse umane şi din alte zone ale ţării. Cred că, în continuare, în România, pe zona de educaţie, e necesară multă schimbare.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar