full screen background image

Kanye West, criticat pentru că i-a cântat preşedintelui Kazahstanului

Kanye West     ONG-ul american Human Rights Foundation l-a criticat pe rapperul Kanye West pentru faptul că a susţinut un concert la nunta nepotului preşedintelui Kazahstanului, al cărui regim “interzice libertatea de exprimare şi de asociere”.
“Kanye a distrat o brută sângeroasă şi pe anturajul acesteia”, a declarat preşedintele acestui ONG, fostul campion mondial la şah Gari Kasparov.
“Cineva precum Kanye, care are obiceiul de a-şi exprima cu tărie opiniile, ar fi încarcerat de regimul (preşedintelui Nursultan) Nazarbaev”, a adăugat Thor Halvorssen, un alt membru al aceluiaşi ONG. “Printre obiceiurile nemiloase ale acestui dictator se numără acela al răpirii familiilor disidenţilor”.
Cântăreţul american ar fi fost plătit cu 3 milioane de dolari pentru concertul surpriză pe care l-a susţinut la nunta nepotului preşedintelui din Kazahstan, care conduce cu o mână de fier această fostă republică sovietică. Imagini de la acea nuntă, organizată weekendul trecut, au fost publicate de invitaţi pe conturile lor de Twitter şi Instagram.

comments

comments




Leave a Reply

avatar