full screen background image

Lovit fără motiv cu un par în cap, în Todireşti

ambulanta-suceava     Secția 5 Poliție Rurală Dărmănești a fost sesizată, prin “S.N.U.A.U 112”, de Dumitru G., de 32 de ani, din comuna Ilișești, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna Todirești,  a fost agresat de Petrea M., de 64 de ani, din localitate, fiind  lovit cu un par, în zona capului.

Din declarația lui Dumitru G. reiese faptul că, la data de 18 august, în jurul orei 20.00, se deplasa cu bicicleta către stâna vărului său, Constantin C., iar, în momentul în care a trecut pe lângă locuința lui Petrea M., acesta l-a lovit, fără motiv, cu un par, în zona capului.

Fiind audiat, Petrea M., care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a declarat faptul că, în jurul orei 20.00, aflându-se în fața locuinței sale, Dumitru G. a trecut cu bicicleta pe drum și, la un moment dat, a căzut de pe bicicletă, însă nu cunoaște dacă acesta s-a și lovit.

Dumitru G. a fost examinat de către personalul medical de pe ambulanța sosită la fața locului şi s-a stabilit că această prezintă “traumatism cranio cerebral occipital dreapta minor, cu plagă deschisă”, fiind transportat la Spitalul Judeţean Suceava, în vederea continuării investigațiilor.

S-a întocmit dosar penal față de Petrea M., sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “lovire sau alte violențe” .

comments

comments




Leave a Reply

avatar