full screen background image

Pericol de explozie în Burdujeni, după ce o căruţă cu fier vechi s-a răsturnat peste o ţeavă de gaz

gaz     În după amiza zilei de ieri, la ora 15.50, pe strada Gheorghe Doja, din municipiul Suceava, D.R., de 17 ani, localnic, conducea un vehicul cu tracţiune animală.

Calul s-a speriat, nu a mai putut fi controlat, iar căruţa s-a răsturnat, accidentând-o uşor pe Tatiana D., de 32 de ani, localnică, care circula pe trotuarul din dreapta, având în vedere sensul urmat de căruţă.

În momentul producerii accidentului, căruţa era încărcată cu fier vechi, iar o parte din încărcătură a avariat o cutie în care erau montate aparate pentru reglarea debitelor de gaz, de la reţeaua de alimentare cu gaz.

Astfel, au fost scurgeri de gaz de la reţeaua avariată, motiv din care s-a solicitat intervenţia unui echipaj de la ISU Suceava, care a securizat locul scurgerilor, şi a unei echipe de la E-ON Gaz, care a remediat defecţiunea.

Conducătorul vehiculului cu tracţiune animală a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar