full screen background image

Bătaie între două familii, în satul Voivodeasa

bataie     Ieri noapte, la ora 21.12, agenţii Postului de Poliţie Suceviţa au fost sesizaţi, prin “S.N.U.A.U. 112”, de către Ion B., din comuna Suceviţa, sat Voivodeasa, despre faptul că nora sa, Elena F., de 31 de ani, din aceeaşi localitate, a fost lovită de Ilie B., de 24 de ani, localnic.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, iar, în urma primelor verificări efectuate, s-a constatat că, ieri, Ilie B. s-a întors din străinătate și, pe fondul unui conflict mai vechi cu Nelu B., întâlnindu-se ocazional cu acesta și cu concubina lui, Elena F., pe str. Voievodului, din cătunul Voivodeasa, a lovit-o pe aceasta în zona capului.

Pentru aplanarea conflictului au intervenit membrii familiei B., care au solicitat ambulanța, victima fiind transportată la Spitalul municipal Rădăuți, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Membrii familiei B., respectiv Ilie B., de 43 de ani, Vasile B., de 18 ani, și Adrian B., au plecat, de pe strada Voievodului pe strada Speranței, în apropierea locuinței familiei Gheorghe F., pentru a cere lămuriri pentru lovire.

În acel moment, au ieșit în stradă Mircea F., de 36 de ani, Gheorghe F., de 27 de ani, și Florin F., de 38 de ani, între membrii celor două familii izbucnind un scandal şi lovindu-se reciproc.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor lovire și alte violențe și ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice.

comments

comments




Leave a Reply

avatar