full screen background image

Florescu, luat de Dan Petrescu la Dinamo Moscova

florescu-george      George Florescu a semnat, vineri, un contract pe un an cu Dinamo Moscova. Mijlocaşul român de 29 de ani nu i-a costat nimic pe moscoviţi, venind din postura de jucător liber de contract după ce îşi terminase acordul cu Astra Giurgiu în luna iunie. Este a treia “aventură” rusească pentru jucătorul cu 11 selecţii în naţionala României, care a mai jucat la Torpedo Moscova şi Alania Vladikavkaz, scrie ProSport.

“Sunt onorat să joc la Dinamo. M-am simţit foarte bine aici încă de când am venit în cantonamentul din Elveţia. Am înscris, am jucat bine şi mă bucur că am rămas aici. În ultima săptămână m-am antrenat de două ori şi am trecut examenul medical, dar nu cred că voi putea juca cu Anji, în meciul de la sfârşitul acestei săptămâni. Cred că la meciul de duminica viitoare, cu Spartak Moscova, voi fi apt sută la sută”, a spus Florescu pentru site-ul oficial al moscoviţilor.

Mijlocaşul român este a treia achiziţie a lui Dinamo din această săptămână. Moscoviţii îl mai transferaseră pe atacantul Vladimir Diadiun de la Rubin Kazan, pe care plătiseră 400.000 de euro şi pe fundaşul central olandez Douglas, care a venit gratis de la Twente.

Florescu este al doilea român pe care Petrescu îl antrenează la Dinamo după Adrian Ropotan, dar ex-dinamovistul se afla deja la echipa moscovită când antrenorul a preluat gruparea alb-albastră.

comments

comments




Leave a Reply

avatar