full screen background image

Copil de 6 ani lovit de maşină, pe când traversa un drum comunal

upu     Ieri, în jurul orei 12.57, personalul medical de la Secţia U.P.U. a Spitalului Judeţean de Urgenţă “Sf. Ioan cel Nou” din Suceava a sesizat I.P.J. Suceava că a fost adus minorul G. S., de 6 ani, din comuna Dărmăneşti, care prezenta leziuni, iar tatăl său a declarat că leziunile s-au produs în urma unui accident rutier.

Din verificările efectuate s-a stabilit că, în jurul orei 12.10, G. S., pe fondul nesupravegherii din partea tatălui în grija căruia se afla, în interiorul localităţii Dărmăneşti, s-a angajat în traversarea D.C. 38, la km. 2, fiind surprins şi accidentat de autoturismul condus de C. Cristinel, de 35 de ani, din comuna Voitinel.

După producerea accidentului, conducătorul auto, împreună cu tatăl minorului, au transportat victima la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Suceava, unde a primit îngrijiri medicale şi i s-a stabilit diagnosticul  “contuzie minoră stâng”, pentru care necesită pentru vindecare 4-5 zile, dacă nu survin complicaţii şi nu a rămas internată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar