full screen background image

Ponta: Îmi pare rău că pierd un ministru eficient

ponta     Premierul Victor Ponta şi-a exprimat vineri regretul faţă de condamnarea ministrului Relu Fenechiu şi a spus că aşteaptă o nouă nominalizare din partea PNL pentru portofoliul Transporturilor.

”Îmi pare rău că pierd un ministru eficient şi foarte bun. Nu am vorbit cu dl Antonescu, am vorbit doar cu Relu Fenechiu şi cu vicepremierul Chiţoiu, care coordonează activitatea guvernamentală. Conducerea PNL se va reuni luni, marţi şi-mi vor propune un nou ministru la Transporturi”, a afirmat Ponta, într-o intervenţie telefonică la RTV.

El a spus că decizia de condamnare a ministrului Transporturilor nu creează o problemă de imagine Guvernului.

”Nu creează o problemă de imagine, nici vorbă (n.r. decizia de condamnare). Domnul Fenechiu a fost acuzat pentru o faptă comisă în urmă cu 10 ani. Nu are nicio legătură cu activitatea sa ca ministru”, a mai spus Ponta.

Şeful Guvernului a precizat că nu regretă numirea lui Fenechiu în funcţie şi a explicat că ezitarea sa de a-l numi ministru al Transporturilor a fost din cauza dosarului.

”Nu regret. Când am ezitat, în decembrie, a fost tocmai pentru că ştiam de acel dosar vechi. (…) A fost unul dintre miniştrii cei mai eficienţi şi pentru asta o să-i mulţumesc întotdeauna public”, a conchis Ponta.

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza