full screen background image

Cupa “Pitbull Challenge”, la Rădăuți

ionut atodiresei     Pe data de 3 august, rădăuțenii vor avea parte de un spectacolul oferit de 14 luptători, la cea de a VI-a ediţie a Cupei „Pitbull Challenge”.

Cunoscutul luptător Ionuț Atodiresei va pune la „bătaie” și o centură reprezentativă acestei gale, centură care va fi câștigată în urma unui meci dintre doi luptători de la categoria „copii”.

Atodiresei„Este a VI-a ediție a galei „Pitbull Challenge”. Dorim să facem și o piramidă la 75 de kilograme, adică mai multe lupte între sportivii din această categorie, iar aceasta se va desfășura în deschiderea evenimentului. Centura pusă la bătaie va fi reprezentativă galei, se numește „Pitbull Challenge” și va fi disputată între doi luptători de la categoria „copii”, ambii clasați foarte bine în clasamentul național, doi copii foarte puternici. Dincolo de cele 7 meciuri din programul galei, se va disputa și meciul seriei, unde vor lupta câștigătorii galei de la Fălticeni. Până acum știu că vor fi trei sportivi rădăuțeni, însă mai avem multe de pregătit până la gala, motiv pentru care nu pot să ofer, deocamdată, mai multe informații”, a conchis Atodiresei.

La competiţie va participa şi luptătorul fălticenean Bogdan Casandra.

După ce, pe 8 iunie, l-a învins, la categoria 90 de kilograme, pe Dragoş Simionică, în competiţia găzduită de sala de sport din Fălticeni, el va onora invitaţia lansată de Ionuţ “Pitbull” Atodiresei.

Pentru a creşte atractivitatea evenimentului, organizatorii intenţionează să-l invite la o demonstraţie şi pe campionul european la skandenberg, rădăuţeanul Andrei Chiprianov.

comments

comments




Leave a Reply

avatar