full screen background image

4 dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

dosar-penal     Ieri, la ora 10.30, un echipaj de poliţie din cadrul Postului de Poliție Mălini a oprit pentru control, pe DJ 209 A, în satul Pîraie, autoturismul înmatriculat provizoriu condus de M. Elena, de 19 ani, din comuna Valea Moldovei.
Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că numărul de înmatriculare era expirat din data de 7 mai.
I s-a întocmit dosar penal.

La ora 12.10, un echipaj din cadrul Postului de poliţie Rîșca a procedat la oprirea pentru control, pe DJ 155A, a unui moped, care nu avea montată plăcuță cu număr de înregistrare, condus de  S. G., de 17 ani, din localitate.
Cel în cauză a fost verificat în baza de date, constatându-se că nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, mopedul fiind înregistrat.
I s-a întocmit dosar penal.

La ora 23.40, în timp ce efectua serviciul de patrulare pe strada Grigore Alexandru Ghica, din cartierul Ițcani, municipiul Suceava, o patrulă de ordine publică a oprit pentru control un moped condus de D. Emanuel, de 25 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.
I s-a întocmit dosar penal.

Azi noapte, la ora 00.30, pe DC 35, din comuna Grămești, Z. Brîndușa, de 26 de ani, localnică, posesoare al permisului de conducere pentru categoria “B”, în timp ce conducea autoturismul, a fost acroşată de mopedul condus de A. Dumitru, de 35 de ani, localnic, fără permis de conducere pentru nici o categorie auto, care  a părăsit locul faptei.
A. Dumitru a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
I s-a întocmit dosar penal.

comments

comments




Leave a Reply

avatar