full screen background image

Revine Suceava, în finala Cupei României la Minifotbal

premiere minifotbal     Duminică, la Piatra Neamț, s-a încheiat maratonul minifotbalistic cu ocazia organizării cele de-a IV-a ediții a Cupei României la Minifotbal la care au participat 52 de echipe și peste 1.000 de jucători din întreaga țară.

După câștigarea titlului de campioni ai României în 2011, Consiliul Județean Buzău reușește anul acesta cel de-al doilea titlu național din istoria sa, câștigarea trofeului Cupei României la Minifotbal.

Echipa din Buzău s-a impus în finală în fața echipei Revine Suceava cu scorul de 4-2.
În finala mică, meciul s-a terminat la egalitate, 2-2, Avantaje Deva înving la lovituri de departajare revelația acestei competiții, Cora Pantelimon, cu scorul de 4-2.

Titlul de cel mai bun portar al competiției a fost adjudecat de Valentin Manolache (Pera BMW Deva), iar premiul pentru cel mai bun jucător a revenit arbitrului divizionar Georgian Ionescu (Consiliul Județean Buzău).

Toate cele patru echipe ajunse în finalele Cupei au primit drept premii un echipament sportiv acordat de Joma, tricourile de campioni au fost oferite de SMG, iar trofeele au venit din partea Infinity Trophy.

”Organizarea acestei ediții a Cupei României cu 52 de echipe și peste 1.000 de jucători reprezintă un succes al minifotbalului românesc care confirmă trendul său ascendent în România, ca parte a strategiei de proiectare instituțională pe care ne-am asumat-o la nivelul conducerii federației. Suntem o organizaţie sportivă foarte tânără, dar avem ambiţia de a deveni una dintre cele mai moderne federaţii din punct de vedere al abordării domeniului sportiv.”, ne-a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației de Minifotbal din România.

Seria evenimentelor de minifotbal de la nivel național continuă la finalul acestei săptămâni când la Hunedoara va avea loc faza finală a Campionatului Național de Minifotbal cu cele mai bune 20 de echipe din România din cele peste 2.000 de la nivel național.

faza joc finalaconducere fmfrfoto de grup

comments

comments




Leave a Reply

avatar