full screen background image

Bătut de un proprietar de animale, la Câmpulung

bataie     Poliţia municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată de D. Gheorghe, de 56 de ani, din localitate, reprezentantul unui club de vânătoare, despre faptul că, pe 25 iunie, în jurul orei 16.30, a fost agresat fizic şi ameninţat verbal de B. Ion, de 38 de ani, din localitate, proprietar de animale.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat faptul că, pe 25 iunie, în jurul orei 16.30, D. Gheorghe se afla în zona “Pârâul Morii”, împreună cu un paznic de vânătoare şi un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Tomnatic, şi urma să-i întocmească lui B. Ion un proces verbal de constatare a unor nereguli privind păşunatul animalelor în pădure.

În acest context, agresorul a început să-i adreseze injurii şi ameninţări, motiv pentru care partea vătămată a plecat de la faţa locului, însă B. Ion l-a lovit cu piciorul în zona coapsei şi i-a distrus un telefon mobil aflat în buzunar.

În cauză s-a întocmit dosar penal, B. Ion fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi distrugere.

comments

comments




Leave a Reply

avatar