full screen background image

Bani şi bijuterii furate de un minor, la Calafindeşti

bijuterii-aur-12     În cursul zilei de ieri, M. Nicolai, de 57 de ani, din comuna Calafindești, a sesizat poliția prin „S.N.U.A.U 112” despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința sa, de unde au sustras mai multe bijuterii din aur și suma de 200 lei.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în ziua de 24 iunie, în jurul orei 15.00, M. Nicolai a revenit la locuința sa de la un magazin din localitate, unde a efectuat cumpărături şi, întrucât a consumat băuturi alcoolice, a adormit, lăsând ușa de acces în locuință descuiată, timp în care persoane necunoscute au intrat în interior, de unde au sustras bijuterii din aur în greutate de circa 20 grame, un telefon mobil şi suma de 200 lei.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, autorul furtului a fost identificat în persoana minorului P. S., de 16 ani, localnic.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, după comiterea furtului, făptuitorul s-a deplasat în orașul Siret împreună cu mai mulți tineri din localitate, a amanetat bijuteriile, prin intermediul unui prieten, primind pe acestea suma de 1.500 de lei, din care a fost recuperată doar suma de 200 de lei, restul sumei fiind cheltuită.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar