full screen background image

O cerşetoare i-a furat unei bătrâne 500 de lei

500     I.P.J. Suceava a fost sesizat despre faptul că persoane necunoscute au sustras o sumă de bani din locuința părții vătămate, G. Paraschiva, în vârstă de 80 de ani, din municipiul C-lung Moldovenesc.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că la iunie, în intervalul orar 13.00 – 14.00, în timp ce se afla singură la domiciliu, persoana vătămată a primit în curtea locuinţei o femeie cu un copil de mână care a venit la cerşit şi care, ajungând în faţa uşii de acces, i-a cerut bătrânei ceva de mâncare pentru copilul său.

Partea vătămată s-a deplasat în bucătărie, de unde a adus alimente pentru copil, iar când a revenit, a surprins-o pe femeia cerşetoare în cameră, lângă un mobilier, aceasta motivând că dorea să bea nişte apă.

Ulterior, persoana vătămată a alungat-o din casă, iar, după circa 10 minute, a constatat că din buletinul de identitate lăsat într-un sertar al mobilierului îi lipseşte suma de 500 lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt în vederea identificării suspectei şi recuperării prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar