full screen background image

Biciclist accidentat de un şofer de microbuz

accident-bici     În ziua de 18 iunie, în jurul orei 06.35, pe strada Calea Unirii, din municipiul Suceava, în zona intersecţiei semaforizate cu strada Traian Vuia, G. Ciprian, de 27 de ani, din localitate, în timp ce conducea microbuzul destinat transportului public, fără călători, a efectuat virajul stânga fără a respecta semnificaţia indicatorului rutier  de obligare „La dreapta” şi, fără a acorda prioritate de trecere, a intrat în coliziune laterală cu bicicleta condusă de N. Ioan, de 54 de ani, din municipiul Suceava, care circula pe strada Calea Unirii, fiind încadrat pe banda de preselecţie pentru efectuarea virajului stânga.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticat cu “Politraumatism prin accident rutier”, necesitând pentru vindecare 9-11 zile de îngrijiri medicale și a rămas sub supraveghere medicală.

Atât conducătorul auto cât şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative şi li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar